luni, 10 octombrie 2011

Festivalul Castanilor... In memoriam Gabi Dobre 2011...

 "Un festival cu frumusețea și puritatea lui Nichita, cu melancoliile miscătoare ale romanței lui Danielescu, un festival cu eleganța teatrului care-l găzduiește, cu sinceritatea și emoția jurnalistului Gabi Dobre" spunea Titus Andrei- președintele juriului, redactor șef la emisiuni muzicale-Radio România Actualități...
...Și așa a și fost!
Primiți cu căldură și ospitalitate de către organizatori, cu deschidere de către public,cu seriozitate de juriu, cu bucurie de prietenii folkiști, am prezentat 2 compoziții proprii care au fost apreciate de cei prezenți la spectacol.
    Am obținut premiul pentru creație cu piesa "În tren"-o metaforă despre viață și despre bucuria de a o trăi alături de prieteni-"Suntem cu toții în tren"-Trenul vieții...
     Momentele au fost unice atât în concurs cât și la recitaluri-fericire, melancolie, tristețe exact ce trebuie să sițti când te afli într-o așa locație cum este Teatrul Toma Caragiu.
    Reprezentanții Casei de cultură I.L.Caragiale organizatoarea acestui eveniment ,au studiat minuțios fiecare detaliu pentru a ridica acest festival la cote cât mai înalte.
    În recital s-au întrecut în măiestrie Zoia Alecu, Ducu Bertzi și Mihai Neniță, Ioan Gyuri Pascu, Mircea Rusu band, Maia Morgenstern,Ion Caramitru și Ionuț Mangu, câstigătorul ediției cu nr 11.
    Juriul a fost format dintr-un regal de profesioniști și anume:Titus Andrei și Mihai Cosmin Popescu (Radio România Actualități) Ducu Bertzi-cantautor,Viorel Gavrilă-compozitor,Constantin Mițulescu-profesor chitară clasică.
Sperăm că părinții regretatului jurnalist Gabi Dobre s-ar putea alina la gândul că visul fiului lor merge mai departe an de an.
     Până la anul viitor când poate ne vom revedea....
..                                                                            .....nu lăsați visele să se piardă!


2 comentarii:

bogdan federeac spunea...

Felicitari si la cat mai multe!

Foarte tare piesa!

liana spunea...

frumos!!!!!!!!!!!!!!