joi, 8 noiembrie 2012

Brăila-Festivalul internațional de folk Chira Chiralina


      Supranumit de cronicarii anului 1463 și "Orașul Dacilor",în care "exista un comerț mai mare decât în toate orașele țării", Brăila și-a deschis porțile pentru încă un mare festival!
      Cu o" încărcătură" emoțională unică, cu o tradiție de 7 ani, cu un număr impresionant de iubitori de cultură, cu o organizare incontestabilă și în primul rând cu un respect deosebit pentru muncă și idealurile concurenților, festivalul, este unul dintre cele mai puternice festivaluri de gen din țară!      Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean, Centrul de Creație-Brăil... la Casa Tineretului .
     Participarea noastră la festival cât și situarea noastră în premiile de podium este pentru noi o certitudine că ne-a fost apreciată munca, iar "legătura" fantastică pe care am realizat-o cu publicul brăilean, ne face să ne dorim să revenim la Brăila!  Am obținut Premiul 2, însă ne-am întors acasă cu un  Mare Premiu- primit în dar de la toți cei prezenți în cele două zile de festival, în care noi ne-am prezentat creațiile!
   Iubim Brăila și pe brăilenii ce ne-au dăruit căldura sufletească a acelor zile !

Niciun comentariu: