duminică, 8 septembrie 2013

În Italia- Benevento- San Giorgio del Sannio...


     Un program deosebit de atractiv al organizației Super Tineri ne-a motivat să acceptăm invitația de a concerta în Italia în Benevento și San Georgio del Sannio și să participăm la una din cele mai reușite întruniri interculturale"ART for COMmunicating", prin programul "Tineret în acțiune", întrunire la care au fost invitați reprezentanți cu calitați creatoare din țările Europei, cu comunicare în limba engleza.




     Am reprezentat România și am fost mândri să promovăm cultura națională, tradițiile, mâncărurile, prin ideile noastre creatoare.
     Prestația noastră a fost foarte bine primită, am organizat-o ca pe o întâlnire interactivă și cooperantă,încheiată fiind de muzică și dansuri reprezentative românesti.
     Muzica folk a fost la loc de cinste. Pe toata perioada manifestărilor am avut reprezentații în fiecare seară și la Festivalul White Night-Benevento.



    După un periplu fantastic de două săptămâni prin frumoasa Italie, cu 78 de ore parcurse pe drum, impresiile sunt cu totul deosebite, trăirile și ideile creatoare invadează practic sufletele tuturor  celor care au participat la această experiență.

     Asociația "Quinto Elemento"(al cincilea element) are ca obiectiv o conexiune între cele patru elemente ale artei creative: muzica, arta corporală, arta grafică și teatru ,concretizată prin comunicarea prin intermediul acestora .
    Un proiect de anvergură...cu o miză nobilă...comunicarea prin artă...
     Arch of Trajan

     Roman Theatre
     Provincia Benevento-regiunea Campania-Italia
   
     Locul  desfasurarii proiectelor... și apusul de soare...

 La orizont ...femeia care doarme..."La Donna..."





Niciun comentariu: