joi, 17 octombrie 2013

Icarus în News Bucovina...

       News Bucovina - un ziar ce ţine aproape bucovinenii , o publicaţie pe care îţi doreşti să o deschizi dimineaţa, un minunat contact cu cititorii...un editorial de referinţă...


Trupa suceveana ICARUS a obtinut premiul de Popularitate, la Festivalul Castanilor de la Ploiesti

ICARUS
Îndrăgita trupă suceveană de folk ICARUS, din care fac parte Andrei Cicioc (22 ani) şi vărul său, Bogdan Pinghireac (20 ani), a obţinut Premiul de Popularitate, în urma participării la unul din cele mai importante concursuri de muzică folk din ţară, Festivalul Castanilor, desfăşurat la Ploieşti.
Trupa a fost votată în unanimitate de publicul prezent la manifestare, tinerii interpreţi primind şi invitaţia de a susţine un concert la Zilele Ploieştiului.
“Ploieştiul, oraşul lui Caragiale, are o încărcătură culturală aparte ce ne atrage în fiecare an cu frumuseţea locurilor, cu prietenia oamenilor şi cu unul din cele mai mari festivaluri de muzică folk din ţară – Festivalul Castanilor. Cu o organizare extrem de bine pusă la punct de doamna director Luminiţa Avram, Festivalul ne-a oferit şansa să venim în contact cu minunatul public ploieştean, să-i simţim pulsul, să-l avem aproape. Suflet lângă suflet, bucurie şi o nespusă legatură tainică s-a creat între noi şi publicul ploieştean, care, pentru o clipă, ne-a făcut să simţim că plutim. Premiul obţinut ne onorează şi ne face să fim mândri”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Andrei Cicioc.
Potrivit acestuia, trupa ICARUS a bifat cea de-a patra participare la Festivalul Castanilor de la Ploieşti, urmând ca în data de 2 noiembrie, să susțină un recital la Festivalul Internațional de folk “Chira Chiralina”, de la Brăila.
Până la acest moment, membrii ICARUS au susţinut concerte în aproape toate oraşele din ţară, fiind de părere că fiecare oraş aduce altă experienţă. Cei doi tineri pot fi urmăriţi frecvent pe scena USV, în cadrul diferitelor evenimente organizate la nivelul instituţiei de învăţământ superior.
Reamintim că Andrei Cicioc este student al Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava, iar Bogdan Pinghireac urmează cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie din Câmpina.

Un comentariu:

Maria spunea...

Inca o data FELICITARI ! Ma bucur ca v-am cunoscut si ca am si putut schimba doua vorbe, inainte de a afla de castigarea premiului. Pentru un artist conteaza mult PREMIUL DE POPULARITATE, nu ? Asta inseamna ca cei carora va adresati va indragesc ! Va asteptam la zilele orasului si la toamna 2014, de ce nu, pentru premiul cel mare...Toate urarile de bine !