luni, 4 noiembrie 2013

Recitalul Icarus la Festivalul de Muzică Folk Chira Chiralina Brăila


    Cu deosebită bucurie am răspuns invitaţiei  de a participa în recital la unul din cele mai mari festivaluri de muzică folk din ţară-Festivalul Chira Chiralina-Brăila.


      Publicul brăilean ne-a întâmpinat cu bucurie şi aplauze încă de la primele versuri ale melodiei Tu şi toamna...,apoi, totul a decurs ca într-un vis frumos, cu clipe magice, greu de descris în cuvinte, oameni minunaţi, suflete deschise ce-şi dăruiau iubirea, răsplătindu-ne din plin cu dragostea lor.


    Încurajaţi de entuziasmul publicului ,am fost şi noi deopotrivă extrem de fericiţi...şi nu v-om ezita să revenim în oraşul în care în fiecare an la începutul lunii noiembrie se dă ora exactă a folkului românesc...
    Brăila...este şi rămâne pentru noi, o oază de bucurie, de căldură, de împlinire...şi asta datorită oamenilor frumoşi cu care am interacţionat prin muzică şi poezie.


    Sperăm ca valurile timpului să se scurgă repede, precum valurile batrânului fluviu, şi noi să revenim în preajma acelor oameni minunaţi pe care îi respectăm şi care ...ne respectă...
    Mulţumim tuturor...




Un comentariu:

Unknown spunea...

Felicitari baietii! Tineti-o tot asa sunt mandru de voi..Va pupa Caticu