luni, 13 octombrie 2014

... Trofeu la Festivalul Castanilor Ploiești....


        În aerul toamnei de culoarea mierii la Ploiești plutește melancolia care aduce cu ea dorul de poezie, de muzică, de frumos.


    Am așteptat cu bucurie să ne întâlnim cu oameni dragi...suflete pereche unite prin cânt...la un eveniment de elită al folkului- Festivalul Castanilor.


    Aflat la cea de-a 15-a ediție, o ediție aniversară, festivalul ne-a uimit prin organizarea impecabilă a doamnei Luminița Avram, directorul Casei de Cultura I. L. Caragiale, prin îmbinarea artei plastice cu arta muzicală, prin atmosfera de prietenie și bună dispoziție.


    Am participat la concurs și am obținut Marele Premiu...Trofeul Festivalului și Premiul de popularitate, un premiu la care și-a adus contribuția tot publicul din sala Teatrului Toma Caragiu prin vot direct.


                       O emoție greu de descris în cuvinte, amintiri neprețuite și vise împlinite...



      V-om păstra în suflet amintirea acelor clipe unice și v-om urma îndemnul jurnalistului Gabi Dobre, eroul fondator al acestui festival minunat, încercând să privim viața ca o luptă , prețuind fiecare clipă primită în dar.


    Mulțumim tuturor sufletelor dragi care au crezut în noi și păstrăm cu mare grijă-TROFEUL...o frumoasă operă de artă , dar și cele două castane primite în dar ...


                            Iubim Festivalul Castanilor....și vă iubim pe voi, dragi ploieșteni....
                            Cu voi...Icarus...merge mai departe...










2 comentarii:

Popescu spunea...

Bravooooooooooooo! Felicitari din toata inima pentru izbanda!

Maria spunea...

Va felicit din suflet ! Am fost acolo si ati fost si in acest an, o incantare pentru suflete iubitoare de frumos ! Toate gandurile bune !