luni, 16 iunie 2014

Un eveniment...unic...


    Cuprins de nostalgia terminării facultăţii, a despărţirii de colegi, de profesori, dar şi de emoţia unui nou început, am trecut pragul Facultăţii de Inginerie Alimentară cu încredere în forţele proprii, cu mari speranţe pentru viitor.
    Trecerea de la student la inginer a fost şi prilejul cu care, în cadrul cursului festiv am reuşit să comunic prin cântec cu toţi colegii, profesorii, părinţii şi invitaţii la eveniment, o comunicare care ne-a unit şi ne-a ridicat pe cele mai înalte culmi ale emoţiei şi bucuriei revărsate.
    Piesa pe care am compus-o pentru acest eveniment a fost puntea de legătură dintre toate sufletele minunate pe care am avut şansa să le întâlnesc în această neuitată zi...

      Tot în cadrul cursului festiv, am primit diploma onorifică de inginer şi am predat, conform tradiţiei Cheia Succesului...pe care am primit-o în anul III, celorlalţi şefi de promoţie mai mici .
      Sper ca această cheie să-şi facă treaba în continuare...chiar dacă practic am predat-o...

       Frumuseţea evenimentului m-a copleşit ...însă idealurile şi cunoştinţele dobândite în facultate mă motivează să cred în construirea unei lumi mai bune luând flacăra credinţei şi a datoriei din mâinile părinţilor, pentru a trăi în lume demn, în momentul celor mai gigantice transformări din istoria sa.
    Respect F.I.A....Respect U.S.V....!!!

Un comentariu:

Maria spunea...

Toate gandurile bune, felicitari pentru absolvire si pentru ca ai putut sa imbini atat de armonios studiul cu timpul tau liber ! Asa cum o spun si studentilor mei la absolvire, nu uita de cei care te-au sustinut in acesti ani: familia si prietenii. Succes in tot ce va urma in viata ta !