Festivalul Folk Nada FlorilorTrupa Icarus din Saveni, compusa din Andrei Cicioc (chitara si voce) si Bogdan Pinghireac (chitara), a castigat trofeul Festivalului National de Muzica Folk pentru Tineret “Nada Florilor” Falticeni – editia a 2-a, desfasurat in perioada 25-26 octombrie 2014.
“Un festival foarte frumos, cu un concurs pentru tineri folkisti foarte bun calitativ si cu niste recitaluri de exceptie ale invitatilor speciali. Nu o spun eu, ci o spun membrii juriului, concurentii, spectatorii si chiar invitatii insisi. As putea crede, cu putin curaj, ca am ajuns sa fim in top 5 festivaluri de gen din Romania”, a spus dr. Marius Irimia, organizator.
Juriul Concursului de Folk pentru Tineret, format din: Doru Stanculescu – presedinte (cantautor), Eugen Avram (cantautor) si Titus Constantin (cantautor).
Festivalul National Concurs de Muzica Folk pentru Tineret “Nada Florilor” Falticeni, 25-26 octombrie 2014, Editia a 2-a, fost organizat de Asociatia Pathos Cultural in colaborare cu Primaria Municipiului Falticeni si Directia pentru Sport si Tineret a judetului Suceava.