marți, 2 decembrie 2014

Radio România Iași



Trofeu international adjudecat de o trupa folk din judet

14 aug.2014

       ICARUS ...Andrei Cicioc si Bogdan Pinghireac din Saveni a obtinut trofeul Festivalului International de Folk si Balada „Poarta Sarutului” din Targu Jiu.

Trupa este formata din tinerii artisti Andrei Cicioc si Bogdan Pinghireac.  Ei au prezentat in festival doua compozitii proprii, respectiv „Norocul” (in premiera) si „Un alt timp”.

Andrei Cicioc, proaspat absolvent al Facultatii de Inginerie Alimentara din Suceava, actualmente masterand al Facultatii de Stiinte Economice din Suceava, este cantautor, iar Bogdan Pinghireac,  student al Unitatii de Subofiteri Campina, se ocupa de solistica trupei.

In ultimii patru ani, Trupa Icarus a sustinut peste 300 de concerte si a obtinut numeroase premii la festivalurile din tara.

Recent, ei s-au numarat printre participantii la Tabara Internationala de Muzica Folk Calafat. Trupa Icarus a evoluat si in Festivalul Folk You din Vama Veche, unde a fost admisa in urma unor preselectii organizate de „Jurnalul National”. Urmatoarele doua concerte ale trupei Icarus sunt programate la Vlasinesti (15 august) si Colibita (16 august).

Niciun comentariu: